Grand Tour of Thailand met strandverlenging

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze rondreis bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van Thailand. Denk aan de historische stad Ayutthaya, levendig Bangkok of de beruchte brug over de rivier de Kwai in Kanchanaburi die je ongetwijfeld kent van de gelijknamige film. Na 10 dagen vol ontdekking rust je uit op een paradijselijk strand in Thailand. 

Strandverlenging in Hua Hin

Niet ver van Bangkok vind je Hua Hin, een badplaats dat zijn authenticiteit bewaard heeft en waar je van een gemoedelijke sfeer geniet. Hua Hin is ideaal voor koppels die van elkaar willen genieten op een authentieke, rustige locatie. Hier zijn ook mogelijkheden voor de golfliefhebber. Verblijven doe je in The Regent Cha-am ****, een boutique resort in het nabijgelegen Cha Am met een romantische en persoonlijke sfeer.

Jouw reisschema

Dag 1 tot 3

BANGKOK

Op dag 1 brengt de lokale gids je naar het hotel. De volgende dag ga je met de metro naar Hua Lamphong voor een wandeling door Chinatown en een bezoek aan de Wat Traimit, de Tempel van de Gouden Boeddha en de grootste bloemen- en groentenmarkt van de stad. Vervolgens met de boot naar de pier van Tha Chang voor de ontdekking van het schitterende Koninklijk Paleis met de gouden tempels en de Wat Phra Keo. Na de middag boottocht op de Chao Phraya. Je vaart langs de Wat Arun tempel. Dag 3 heb je vrij. 

Dag 4

BANGKOK - KANCHANABURI River Kwai

Rit met de lokale trein naar het station van Mahachai. Onderweg geniet je van de omgeving. In Mahachai bezoek je Thailands grootste vis- en specerijenmarkt. Verder naar Kanchanaburi voor een bezoek aan de brug over de rivier de Kwai en het oorlogsmuseum en -kerkhof JEATH. Japan dwong gevangengenomen geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog om deze houten spoorweg tussen Thailand en Birma te bouwen. Jammer genoeg kwamen veel dwangarbeiders hierbij om het leven.

Dag 5

KANCHANABURI - AYUTTHAYA - PHITSANULOK

Rit naar Ayutthaya, bekend om zijn rijk erfgoed aan tempels en gebouwen. Bezoek aan de Wat Phra Sri Samphet en de Wat Yai Chai Mongkol. Na de middag doorreis naar Phitsanulok.

Dag 6

PHITSANULOK - SUKHOTAI - CHIANG RAI

Vertrek naar het Historisch Park van Sukhothai voor een bezoek aan de ruïnes. Via Phayao naar Chiang Rai.

Dag 7

CHIANG RAI

Bezoek aan de kleurrijke dorpjes van de bergstammen Akha en Yao. Vele van hen handhaven nog hun eigen cultuur, taal en kleding. Verder naar de Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. Boottocht op de Mekongrivier langs de oevers van Laos
 

Dag 8 tot 9

CHIANG MAI

Vertrek naar Chiang Mai. Na de middag bezoek aan de bekende lokale ambachtelijke dorpjes waar je een grote verscheidenheid aan handwerk en souvenirs kunt bewonderen en kopen. De volgende dag staat de beklimming van de berg Doi Suthep op het programma, voor een bezoek aan het indrukwekkende, vergulde tempelcomplex Wat Phrathat Doi Suthep. Na de klim van bijna 300 trappen word je boven beloond met een prachtig uitzicht over de omgeving.

Dag 10 tot 12

CHIANG MAI - BANGKOK – CHA AM

Transfer in de late namiddag naar het station voor de nachttrein naar Bangkok. Bij aankomst in het treinstation van Bangkok word je opgewacht voor de transfer naar Cha Am. Hier kun je nog een paar dagen heerlijk ontspannen en genieten van zon, zee en strand. Overnachting in The Regent Cha-am****.

Dag 13

CHA AM – BANGKOK - BRUSSEL

Vrije tijd tot je wordt opgehaald voor de transfer terug naar de luchthaven van Bangkok voor de retourvlucht.
TUI
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2594

Prijs per persoon incl. internationale vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Internationale vluchten (rechtstreeks) met Thai Airways
 • De rondreis zoals beschreven van de 1e tot de 13e dag
 • Lokale Engels- of Franstalige gids
 • Transfer bij aankomst in Bangkok
 • Transfer na de rondreis naar de station van Chiang Mai op de 10e dag
 • Nachttrein Chiang Mai - Bangkok in 2e klasse
 • Transfer station Bangkok naar Cha Am
 • Transfer Cha Am naar de luchthaven van Bangkok
 • Alle overnachtingen
 • 12x ontbijt, 7x middagmaal
 • Alle vermelde bezoeken o.l.v. een Engels- of Franstalige gids ter plaatse
 • Toegangsgelden
 • Niet vermelde transfers
 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Annulerings-, bijstands- en bagageverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.