Actieve vakantie in Ierland

Actieve vakantie in Ierland

  • € 775

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Tijdens deze 'Active Ireland' rondreis geniet je in 3 prachtige regio's van Ierland van een kajak avontuur, een unieke belevenis in de Burren, een boottocht naar dé bezienswaardigheid van Ierland, de Cliffs of Moher en bezoek je Killarney National Park op een onvergetelijke manier per koets en boot. Ervaringen om nooit te vergeten !

Inbegrepen

Cruise Cliffs of Moher, Burren experience, 1/2d zee kajakken, Killarney National Park koets/boot avontuur, een reisgids en landkaart 'Ierland'en een documentatiemap
Praktisch

Praktisch

Inclusief

7 overnachtingen in de door u gekozen verblijfsformule met ontbijt, 1u cruise Cliffs of Moher, 2u Burren experience, 2,5u zeekajakken, 5u koets/boot avontuur, een reisgids en landkaart 'Ierland' per dossier, een documentatiemap, de bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW.

Exclusief

Vervoer, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.

Meer informatie

Transport
Je kan deze reis combineren met vluchten en huurwagen of overtochten van Irish Ferries en je eigen wagen. Wij maken je met plezier een voorstel.

Overnachtingen
B&B Ierland: je verblijft bij particulieren, leden van de B&B Ireland Association op basis van kamer met bad of douche en Iers ontbijt. Ideaal om wat van de Ierse sfeer te proeven. De B&B's kunnen tot 20 km buiten de aangeduide plaats liggen. 
Mix: indien je kiest voor de mix formule reserveren wij 5 nachten in B&B's en de 2 nachten in een hotel in de omgeving van Lisdoonvarna zoals Sheedy's hotel of gelijkaardig.
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Actieve vakantie in Ierland

Actieve vakantie in Ierland

  • € 775 per persoon

Vraag een offerte aan
Travel helpt je graag verder
Travel helpt je graag verder

Travel helpt je graag verder

Selectair Travel Partners

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Halveweg 116
3520 Zonhoven