about

Over Ons

Deel dit artikel

Al uw reizen in goede handen

Wij willen u inspireren om op vakantie dingen te doen waarvoor u thuis geen tijd hebt. U lijnt af wie u bent en welk vakantieleven u wenst te leiden zodat uw reis uitgroeit tot een persoonlijke ervaring.

Als middelgroot reisbureau, met 4 medewerkers kunnen we rekenen op een sterk team met ieder zijn eigen uitgebreide productkennis.

Wij werken samen met een selectie betere Belgische- en buitenlandse touroperators. Dit geeft u de mogelijkheid om vanaf grensluchthavens zoals Düsseldorf, Keulen, Eindhoven en Maastricht te vertrekken. Het aanbod is soms ruimer dan het Belgische aanbod en kan tijdens schoolvakanties een stuk goedkoper zijn.

Voor exclusieve reizen maken we ons sterk voor reizen op maat en dit in samenwerking met onze rechtstreekse contacten in het buitenland.

Zakenklanten kunnen ook beroep doen op onze service en vakkennis. Voor de incentive markt hebben wij verschillende mooie gepersonaliseerde reizen in ons aanbod.

Zowel bij ons cliënteel als bij onze leveranciers is Travel Partners, als volledig onafhankelijk reisbureau, gerespecteerd om zijn objectiviteit en doorgedreven service en vakkennis.

Met deze service streven wij naar een optimale klantenbinding en klantentevredenheid. Dit is onze drive om voor elke reis, welke budgettering of bestemming ook, telkens weer het beste uit onszelf te halen. Uw ontspanning is onze inspanning.

Tot binnenkort?

Ons gepassioneerd team Pascale en Genny

PS: Benieuwd wat andere klanten over ons te vertellen hebben? Lees hier hun feedback.

Travel helpt je graag verder
Travel helpt je graag verder

Travel helpt je graag verder

Selectair Travel Partners

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Halveweg 116
3520 Zonhoven